ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μη γίνεσαι Σκιά άλλων ανθρώπων…

Μη γίνεσαι Σκιά άλλων ανθρώπων…


*Γιατί τρέχεις πάντα πίσω μου;;* ρώτησα την σκιά μου.

*Μα διότι από σένα εξαρτάται η ύπαρξη μου* απάντησε.

Τώρα γιατί τα λέω αυτά;;;Που απευθύνονται;;;

Σε σένα απευθύνονται Έλληνα πολίτη. Σε σένα που ως σκιά τρέχεις πίσω από ένα σωρό άτομα που αυτάρεσκα ονομάζονται πολιτικοί και πραξικοπιματικά αντικατέστησαν την ολόφωτη ύπαρξη σου σε σκιά. Ο μηχανισμός στήθηκε πολύ πίσω στο παρελθόν από ιδιοφυείς ανθρώπους με ένστικτα διαχείρισης της ανθρώπινης νοημοσύνης μέσω πρακτικών αναγκαστικής επιβολής κατευθύνσεων και αναγωγής αυτών σε ρυθμιστές συνέχειας ζωής ή θανάτου.

Η ανθρωπότητα μοιάζει με μια μπάλα που την παίρνει ο κατήφορος. Σε κάθε χτύπημα στις πέτρες συσπειρώνεται έτι περισσότερο θεωρώντας την εσωστρέφεια σωτηρία και πανάκεια. Ενίοτε ξεπετάγονται κάποιοι παράγοντες αφύπνισης και σταθεροποίησης που όμως δυστυχώς με την ορμή της κατρακύλας συγχωνεύονται και εξαφανίζονται.

Ο πολιτικός εξουσιαστής παρακολουθεί από τον λόφο αυτήν την πορεία ρίχνει και καμμιά κλωτσιά για να επιταχύνει την κατάσταση και περιμένει την προσέγγιση στην άβυσσο. Τότε επεμβαίνει ως από μηχανής θεός και ως δια μαγείας σώζει την κυλιόμενη προς την καταστροφή ανθρωπομάζα.

Εξασφαλισμένη και πετυχημένη συνταγή. Έχει δοκιμαστεί πολλάκις. Έτσι διασφαλίζεται η χειραγώγηση των ανθρώπων που παραιτούμενοι του ίδιου του φωτός και καταλήγουν σκιές πολιτικών παραγόντων.

Αυτό είναι το story φίλοι μου για ο τι ζούμε σήμερα. Κι αν έχεις αντιρρήσεις σεβαστές μεν αλλά έχω κι εγώ το δικαίωμα να θέσω μερικά ερωτήματα. Έχεις φιλοδοξίες για τα παιδιά σου και το μέλλον;;;Ποια η προοπτική για την πατρίδα όταν δημογραφικά αφανίζεται και η εισροή και μόνιμη εγκατάσταση αλλογενών προτείνεται ως λύση ;;;Τελειώνει η λαϊκή αγορά και μαζεύεις τα απομεινάρια του μανάβη ενώ τα μύρια αλλάζουν χέρια μέρα μεσημέρι χωρίς πλέον προσχήματα;;; Τα κατοχικά και σοβιετικού τύπου δελτία και επιδόματα μπολιάζουν επικίνδυνα την σκέψη μας ως να μην υπάρχει διέξοδος. Η εξαθλίωση φέρνει διχασμό και οι σειρήνες στρώνουν εμφυλιακό σκηνικό.

 Νιώθεις την εξαπάτηση βέβαια βλέπεις τον αφανισμό αλλά τρέχεις όπως τα έντομα στην λάμπα κι αν δεν κάνεις είσαι μια σκιά. Έτσι λοιπόν σε βλέπω και είσαι τελειωμένος εκτός αν σηκώσεις ανάστημα μπεις μπροστά και με το δικό σου αυτόφωτο εθνικό παρόν κατακάψεις τις ορδές που λυμαίνονται την πατρίδα . Γίνε ο οδηγός σε μια μεγαλειώδη πορεία απαλλαγμένος ενοχών και υποχρεώσεων στους πολιτικούς.

Η διακυβέρνηση του τόπου είναι δική σου ευθύνη μα και υποχρέωση όχι για αυτήν καθ’ αυτήν την κατάκτηση της εξουσίας αλλά για τη επαναφορά της Δημοκρατίας. Τα στερεότυπα και τα καλούπια σπάνε και η Ελλήνων Πολιτεία στερεώνεται πλήρως και εσαεί.

Πώς;;;Μα με την Ελλήνων Συνέλευσις φυσικά!!!

Χρήστος Κράγιας

 ΠΗΓΗ:   https://esykpddm.blogspot.com/2023/01/blog-post_16.html

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια