ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Απελευθερώσου.. από τα παράσιτα και τους ξενιστές

Απελευθερώσου.. από τα παράσιτα και τους ξενιστές

Όσο να ‘ναι καταλαβαίνουμε σαφώς τα περί παρασίτων. Και για τους ξενιστές, επίσης έχουμε γνώσεις. Στο φυτικό βασίλειο, βρίσκουμε τα περισσότερα, νομίζω, παράσιτα. Στις τριανταφυλλιές πχ, για όσους ασχολούνται με το είδος του φυτού, αναγνωρίζουμε εύκολα τα παράσιτα, υπό μορφήν ψείρας και προβαίνουμε σε θεραπείες. Σ’ όλα τα φυτά, διακοσμητικά ή σ’ αυτά που μας παρέχουν τροφή, ζουν παράσιτα. Αν παραμείνουν, απομυζούν το φυτό, με αποτέλεσμα να ξεραθεί και η παραγωγή καρπών θα είναι μειωμένη έως ανύπαρκτη.

Παράσιτα όμως εντοπίζουμε και στο ζωικό βασίλειο Άλλα είναι εξωτερικά και εύκολα ορατά, άλλα εσωτερικά στον οργανισμό του ζώου, με αποτέλεσμα την μείωση της ζωτικότητας και εν γένει της καλής υγείας. Η μη δραστική αντιμετώπιση των παρασίτων, επιφέρει μείωση παραγωγής και σταδιακά θάνατο. Όπως αντιλαμβανόμαστε οι ξενιστές στην φύση, δέχονται συνεχώς επιθέσεις από επικίνδυνα παράσιτα.

Υπάρχει όμως, μια κατηγορία παρασίτων που τρέφονται από ανθρώπους-ξενιστές, που οι ταινίες τύπου alien, ωχριούν μπροστά τους. Είναι, αγαπητοί μου, οι πολιτικοί.

Σας προξενεί έκπληξη;; Μήπως ακούγεται πολύ «χονδρό»;; Μήπως έχετε κάτι κατά νουν, αλλά δεν δώσατε την δέουσα προσοχή;; Μήπως αντιδράτε αρνητικά στην τοποθέτησή μου;; Δέχομαι ν’ ακούσω ευχαρίστως τις απόψεις σας, με στοιχεία που ευλόγως θα δικαιολογούσαν την στάση σας στο παρόν θέμα.

Αντικειμενικά, χωρίς την πρεμούρα των κομματόσκυλων, βιώνουμε μια κατάσταση που δεν τιμά την νόηση και τα συναισθήματα του λαού. Οι πολίτες θεωρούνται από τους νομείς της εξουσίας, αποπαίδια. Η πολιτική σκηνή κυριαρχείται από επικίνδυνα, φιλόδοξα άτομα, χωρίς ίχνος φραγμών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

Και επειδή για δεκαετίες πετυχαίνουν τους σκοπούς τους εις βάρος της κοινωνίας, οι καταστροφικές επιδόσεις, τους καθιστούν αδηφάγα όντα. Ναρκισσισμός και προσωπική προβολή μετά του απαραίτητου πλουτισμού, που αποκτούν από μυθικές μισθοδοσίες, αλλά και σκοτεινές διαδρομές χρηματισμού και προδοσίας. Εμφανίζονται ως μεσσίες, αλλά αποδεικνύονται πως είναι άγγελοι του θανάτου και της συμφοράς.

Ο ελληνικός λαός, στο διάβα του χρόνου, έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές, αλλά η συνεχής εντατική προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της αλήθειας, οδήγησε σε αδιαφορία και λήθη. Επιτίθενται κατά συρροή και κατά ριπάς στο δημοκρατικό αίσθημα, στην περί δικαίου αντίληψη, τις υπέροχες ανθρώπινες σχέσεις και απομυζούν την ενέργεια του λαού προβάλλοντας αρνητικά πρότυπα με την χρήση νεωτεριστικών όρων και λόγων, άκρως παραπλανητικών.

Τα παράσιτα στον φυσικό κόσμο, με κάποιες μεθόδους, τα αντιμετωπίζουμε, αν και τα μεταλλαγμένα εμφανίζονται πλέον ανθεκτικά.

Στην πολιτική, τι πρέπει να κάνουμε με τα παράσιτα;;

Αποφασιστικά, άνευ αναστολών και αναβολών, τους στέλνουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απαιτείται βεβαίως δύναμη ψυχής, βούληση ακλόνητη και οπωσδήποτε αυτοεκτίμηση.

Κάποιος θα ρωτήσει καλοπροαίρετα: Και το κενό πως συμπληρώνεται;; Σωστή και καίρια η ερώτηση και χαίρομαι που την ακούω, διότι θα απαντήσω ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με την δική σου συμμετοχή και σύμπραξη για την εξαφάνιση των παρασίτων. Εσύ που ρωτάς σίγουρα διακατέχεσαι από ανησυχίες αλλά και προσδοκίες ενός φωτεινού μέλλοντος . Αισθάνεσαι πως δεν είσαι πλέον ένα πεδίο δοκιμών και αποφασίζεις δυναμικά την ανάκτηση των δικαίων και των δικών σου.

Αναγνωρίζεις την δυνατότητα να κυβερνήσεις την χώρα χωρίς τους παρείσακτους επαγγελματίες πολιτικούς. Υπεύθυνος για τον εαυτόν σου, υπεύθυνος για το Έθνος.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, λοιπόν, αντιβιοτικό ευρέως φάσματος, για την πλήρη εξάλειψη των παρασίτων που απομυζούν την ικμάδα των πολιτών. Ο άνθρωπος - ξενιστής  απελευθερώνεται και δημιουργεί.

Χρήστος Κράγιας

 ΠΗΓΗ:   https://esykpddm.blogspot.com/2023/02/blog-post_47.html

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια