ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

UFO…Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων που μας πλασάρουν

UFO…Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων που μας πλασάρουν

Η ιστορία έχει μεγάλο βάθος, πάει πολύ πίσω. Οι υποστηρικτές είναι ενθουσιώδεις και δεν αφήνουν ευκαιρία να αναφερθούν και να διαδώσουν την θεωρία τους. Στον αντίποδα ,υπάρχουν κι’ εκείνοι που αρνούνται πεισματικά την ύπαρξη αυτών των αντικειμένων. Θυμάμαι μητροπολίτη, να επιχειρεί να πείσει το εκκλησίασμα, πως πέραν της γης, δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Συνδυάστε ελεύθερα!!;;

Ίσως οι τελείως αδιάφοροι, αμέτοχοι και ανίδεοι, να αποτελούν μια ακόμη κατηγορία. Τώρα, βέβαια, σας ακούω και σας βλέπω να στραβώνετε. Για εξωγήινα UFO θα μιλάμε, λέτε, ενώ εδώ στην πατρίδα μας, δεχόμαστε ουρανοκατέβατες κεραμίδες;;;

Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας UFO που προσγειώνονται στην βουλή;;;

Οι εξωγήινοι- βουλευτές μας θεωρούν είδος προς καλλιέργεια και βρώση και θα κοιτάμε τον ουρανό;;;

Δεν έχετε άδικο, αλλά ας χάσουμε λίγο χρόνο με αυτό το θέμα, έτσι εγκυκλοπαιδικά, ελαφρά και ευχάριστα. Αν οι ναζί είχαν τέτοια αντικείμενα στην Ανταρκτική και αν είχαν βάσεις στο φεγγάρι, είναι θεωρίες ελκυστικές, αλλά προς το παρόν καλύπτονται από μυστήριο.

Η πτώση UFO στο Ρόσγουελ το 1947 όμως είναι γεγονός. Οι θεάσεις παράξενων αντικειμένων και φώτων στον ουρανό από μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες ανθρώπων, είναι συχνές. Το ενδιαφέρον μεγαλώνει και οι απορίες επίσης, διότι οι επίσημοι οργανισμοί που ασχολούνται με το διάστημα τηρούν σιγή ιχθύος ή και κάνουν πως τους ξεφεύγει κάτι, για να αυξάνει την περιέργεια μας.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί μια νέα κατηγορία πολιτών και ερευνητών που θερμά και απροκάλυπτα δέχονται την ύπαρξη και εμφάνιση των UFO και προχωρούν έτι περισσότερον στην διατύπωση θεωριών, που για τους πολλούς θεωρούνται παραμύθια και συνωμοσιολογία.

 Δεν θα λάβω θέση, διότι δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι η τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας, σ’ έναν τομέα που ασχολείται με τα ολογράμματα. Δλδ, είσαι εδώ και το ολόγραμμα σου, αψεγάδιαστο και ολοζώντανο, σε παρουσιάζει να δίνεις διάλεξη στην Κίνα. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι κατέχοντες αυτήν την δυνατότητα, μπορούν να εμφανίσουν στον ουρανό, στον ορίζοντα, ο, τι θέλουν, ακόμα και έναν στόλο UFO, που μας επιτίθεται.

Οι σκοτεινοί τύποι που κυριαρχούν στον πλανήτη χιλιάδες χρόνια, στο έργο τους για την πλήρη καθυπόταξη και έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιήσει πολλούς τρόπους και μηχανισμούς. Η τελευταία τους προσπάθεια με την πανδημία, δεν έφερε τα αποτελέσματα που ανέμεναν. Όσοι πίστεψαν και όσοι έμειναν απ’ έξω, πρέπει να απειληθούν ξανά, ώστε η παγκοσμιοποίηση, διεθνής κυβέρνηση και παν θρησκεία, να εγκατασταθούν επιτέλους με τον εκφοβισμό.

 Η επίθεση από κακούς εξωγήινους είναι ένα καλό σενάριο που συζητείται σε στενούς κύκλους, αλλά τώρα είναι προφανέστατο. Μπαλόνια και θεάσεις ανά την υφήλιο λίαν προσφάτως και καταρρίψεις αγνώστων αντικειμένων, θεωρώ ότι είναι η αρχή μιας νέας θεομηνίας που θέλει να μας πλήξει, ώστε παρακαλετά να ενταχθούμε υπό των επικυρίαρχων, για την επιβίωση μας από εχθρικές διαστημικές φυλές και επιθέσεις.

Υλικό για σκέψη και έρευνα, υπάρχει πολύ. Μας τα λένε, για να μην δηλώσουμε αργότερα άγνοια. Νέο πρόγραμμα Blue beam(Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων από NASA και ΗΠΑ).
Αλλά διαθέτουμε και νόηση.  

Χρήστος Κράγιας

 ΠΗΓΗ:   https://esykpddm.blogspot.com/2023/02/ufo.html

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια